När det inte riktigt går som man tänkt sig….

Skönt att man snart kan summera ihop det här året… det stavas sjukdomar hos mig iallafall , har inte varit så här mycket sjuk sen jag hade kikhosta någon gång i 20 årsåldern, det bara går för runt, så fort man hämtat sig från det ena så startar det något nytt, immunförsvaret har haft ett jobbigt år och jag hoppas på bättre tider.

Började må jättedåligt på måndagkväll , frös och svettades och det går ju massa förkylningar och inte minst Covid och RS och allt vad de heter. Tisdagsmorgon ringde jag vårdcentralen och frågade hur jag skulle bete mig för inte nog med allmän sjukdomskänsla med feber så hade en hudirritation utvecklats till en mindre tjusig böld som sprängde och gjorde superont.

Hur det var så åkte jag hemöver, lyckades mellanlanda hemma men med 39 graders feber och så började jag även få svårt att andas som krupp så då blev det sjukhuset med tusen prover och så småningom ett ingrepp på böldeländet. Febern började tack och lov gå ner sen men har varit helt off i flera dagar ,inte orkat göra någonting och när jag hostar så låter det som som en mindre frisk hund som skäller.

Så har inte direkt hunnit med att glädjas åt examen men det får bli en senare fråga. 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.