Plötsligt händer det….

Efter en dryg vecka börjar så äntligen mina livsandar att återvända…. Vi hade ju tenta förra måndagen och praktiskt prov och det gick jättebra men eftersom jag blev så sjuk och mådde rent ut sagt för bedrövligt så har jag inte orkat brytt mig så väldigt mycket, lade ner diplom och betyg i en mapp och sen har det inte varit något mer med det… inte förrän idag har jag plockat fram dem för att titta på och glädjas åt vad jag faktiskt har åstadkommit.

Det känns både som nyss men samtidigt så längesedan jag startade denna resan, som jag sagt tidigare så var det mycket pga Desideria jag ville lära mig mer, hur kan man komma till rätta med såna här bekymmer…. åh vad jag har lärt mig så mycket sedan dess men samtidigt varit lite ledsen över att det inte kom till nytta på henne….eftersom tävlingsåren på ett sto varit kraftigt begränsande, så döm om min förvåning när travsporten idag meddelade att maxålder för ston i tävling kommer höjas, trodde faktiskt aldrig det skulle ske med tanke på avelsbiten.

Det kan nog bli ett lyft för alla oss dödliga som kanske har en häst som man tycker om och som kanske dessutom kom igång sent med någon karriär. Möjligheten att kunna välja tror jag kan betyda mycket för många.

Idag har jag plockat fram mitt diplom och känner mig glad över att ha fixat detta. Dessutom så glad över alla nya bekantskaper man gjort sig på vägen, ni vet vilka ni är. 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.