Julstämning…

Igår var det den 21 December, vintersolståndet, Wihoo värt att fira , big time…. Bara 6 mån kvar till midsommar. Tänk återigen har man klarat av den mörkaste tiden på ett år. Det är nu också en tid för vila och återhämtning, även om det inte direkt verkar så om man tittar ut…. Full kommers överallt och ett ord man inte ens vågar ta i sin mun är Birsta, hjälp…..

Jag behöver definitivt ta det lugnt så i år vägrar jag all julhets, eldar i spisen hemma ivrigt påhejad av Jappen och Smulan och lyssnar på Storytel. Egentligen är det bara lussebullarna och wienernougaten som saknas….. mina två största laster i livet.

Ett julboktips för dig som vill ha lite julstämning..

Blev lite full i skratt igår när vi hade lite julavslutning på skolan och tittade på Trolltyg i tomteskogen och berättarrösten berättade att hustomtarna hjälpte både de tama och vilda djuren tex när de var sjuka eller hade skadat sig med akupunktur. Hade inte nåt minne av detta men sen är det väl minst 25 år sedan jag sett denna filmen.

Akupunkturtomtarna

De hade visst guldnålar, vi får hålla till godo med engångsnålar men det gör inget.💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.