Nailed it….

Inga studier nu bara lugnt så då känns det lite roligt att blogga istället.

Behöver hämta ett paket idag men tänkte vänta tills den värsta ruschen lagt sig. Nålar och och moxa, det måste man alltid ha hemma, så är det bara….. jul hm magont efter man ätit för mkt eller bara rätt å slätt illamående finns det ju bra nålkurer för och som med allt annat, har man botemedlet hemma så drabbas man inte ens av åkomman, ”det är sen gammalt” det vet alla som har migrän tex.

Skutten har börjat piggna till, hon har börjat göra caprioler till och från hagen igen och Desideria nja hon håller nog samma mått ungefär som hon gjort i höst, ganska så rund för att vara henne. Vi har passerat halvtid i dräktigheten och hon verkar rätt så nöjd , fullständigt matgalen så det verkar bra såhär långt.

Ett riktigt hett tips denna jul är också en riktig gammal klassiker som tillhör en av mina favoriter, det finns säkert nya generationer som inte hört den och det finns verkligen något tidlöst över den och den känns inte minst aktuell i dessa dagar. OBS finns som ljudbok passa på att lyssna tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.