Fallet Nisse Del 2.

Träffade Nisse efter en dryg vecka och Nisse hade hunnit varit på hästkliniken och blivit friskförklarad från sina ledinflammationer vilket jag fick höra varit överraskande då han varit så pass halt vid första behandlingen att man väntat sig att behöva behandla om.

Vid detta tillfälle var hästen jämn i temperaturen i alla ben, ojämnheten i bäckenet var ungefär likadan, något nytt var en ömhet och muskelspänning framför bogen på båda sidor.

Fortsatte med ojämna bäckenreceptet och såklart Lever och Njurar, bytte ut tingpunkten fram mot att behandla Gallblåsa framför bogen. Just Gallblåsan hänger mycket ihop med Lever.

Vid behandling brukar jag också lägga på lite bra allmänna punkter med akupressur tex för mage men även glädjens punkt.

Efter ytterligare en vecka träffade jag Nisse igen som varit till banan och tränat på och känts bra. Nisse börjar nu förberedas för start igen och nu har vi ju behandlat bäckenet vid två tillfällen och det har märkts skillnad i hur hästen rör sig. Denna gång fortsätter vi med att behandla Njurar vilket ALLTID är viktigt och sen fortsätter vi med Lever.

Han känns bättre i muskulaturen framför bogarna men ändå inte så lös som jag skulle önska så det fortsätter vi att behandla och nu lägger jag också på blodets mästarpunkt eftersom vi haft en blodbild med lite överträning och tjockt blod och det har hjälpt honom med egentligen varje av de tidigare behandlingarna också då vi behandlat Lever, den har mycket att göra med blodets och Qis fria flöde i kroppen men nu sätter vi in en extra stöt för att hjälpa till med det.

Vad hände med Nisse sen? Hm ja Nisse har tävlat och har travat mkt bättre, inte galopperat ,jag såg hans senaste start och han såg ut att ha riktigt pigga ben över mål och är i gång och tävlar på riktigt och det ska bli kul att följa fortsättningen.

Tack Nisse för jag fick berätta din historia såhär långt. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.