På G…

Det var ett tag sedan nu jag var och nålade med sjukdomar och allt som varit men igår var det dags för comeback. Så skönt att vara igång igen och man upphör aldrig att förvånas över resultaten.

En häst som haft bekymmer med sina framben och ibland bryter ner och lägger huvud åt höger, behandla lite olika saker men också Lu11 som är bra för problem med bog, bringa och framben och stabiliserar höger sida av atlaskotan. Använder den då och då för detta är ju rätt vanligt i travvärlden och det var häftigt igår för vi vet ju att om det tex blivit et stagnation av blod eller Qi på ett ställe eller att det är en hetta så kan det komma nån blodsdroppe när man tar ut nålen. Lite som att överskottet ska bort och balansen återställs. Man är med om det lite då och då och det är ju ett bra tecken men det var första gången igår det blev så tydligt på just denna punkt. Då blir man lite nöjd för då vet man att det verkligen blev en bra sak av det. Ofta syns det på hästens kroppsspråk också som att åh vad skönt , som att något lättar.

Fick en fin examenspresent igår också. Fina chokladpraliner och bubbel (några som tyckte det är dags att fira 🙂)

Nu är jag igång igen och det finns tider till veckan för akupunktur om någon är intresserad. 🙂🪡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.