En egen liten årskrönika….

Början utav året rullade ju på rätt så smidigt ända till det blev en sväng med Covid, det tog ett tag men det gick ju till sig , lite senare blev det bihåleinflammation och sen en pollenallergi av sällan skådat slag så jag var rätt så nöjd när sommaren kom och med den en lång ledighet.

Fick börja praktisera och göra elevbehandlingar under våren och ja jag har själv fyllt en hink med farligt avfall ( nålar och sånt) sen dess så har hunnit med en del.

Vi hade beslutat att betäcka Desideria redan förra hösten och det krångligaste var ju såklart att välja hingst. Som tur var hade hon ju lämnat in en intresseanmälan själv för några år sedan en eldfängd kväll när Jubileumspokalen avgjordes på Solvalla.

Hann faktiskt med att nåla den arga damen lite i våras även om hon inte är direkt samarbetsvillig så riktade in mig på hormoner och fertilitet, de viktigaste punkterna gick ju att få dit vid några tillfällen, trots allt, det var ju en rätt så konstig vår så det var lite tjurigt innan det gick att betäcka Desideria men när det väl blev så blev det iaf dräktigt på första försöket.

Han fick det bli…

Tekna har fått varit ifrån lång tid och jag tror det varit bra för henne, det var så mycket stress och motstånd och bekymmer med magen innan vi flyttade och det har tagit lång tid och hon har behövt att få vara häst. Ibland är tid den viktigaste faktorn. ❤️

Jag började ju på nytt jobb förra hösten och det var ganska mycket och sen en hel del sjukdomar på det , när sommaren väl kom så tog det några veckor att återhämta sig. Då flyttade Smulan in och hon var så liten så man nästan blev rädd men med tiden har hon växt till sig och Jappen och Smulan har blivit goda vänner och har bra sällskap av varandra.

En väldigt liten ”Smulkorv”

Även om det varit lugnt på tävlingsfronten för egen del så har man fått rätt mycket av den varan ändå då mycket av de hästar jag behandlar är ute i tävlingssvängen och oavsett om det är trav eller ridhästar så är det väldigt intressant att följa.

Vår delägda Joli Sisu har ju börjat tävla i år också , så stor och fin häst som ska bli rolig att följa nästa år som fyraåring och härstamningen går ju inte heller av för hackor Bold Eagle -Donato Hanover. Det är bara synd att hon är så långt bort nu.

Jolie Sisu

Saknar du inte tävlandet och tränandet? Näe faktiskt inte just nu, allt har sin tid. Det ger mig så erhört mycket också med att kunna använda akupunkturen och göra skillnad på det viset, till både stora och små. Att dessutom jobba med barn är ju väldigt roligt.

För längesedan så sade en spåtant till mig att det finns två stora huvudsakliga saker du har i din livsgärning , att hjälpa , vägleda barn och ungdomar och att hjälpa djur….. så ja där ser man även om jag inte fattade vidden av det då och det med tiden föll i glömska så är det väl därför också man är rätt nöjd med tillvaron som den är för på något vis är man ändå i sitt rätta element, har kommit att tänka på det just det senaste året. Lite lustigt är det ju faktiskt…

Har ju gått och getat på det här med koppning ett tag och i somras fick jag chansen att gå Fascia del 1 som var på en helg i Eskilstuna och koppningen är ju ett superbra komplement till akupunkturen och dessutom väldigt effektivt. Det kommer att komma en del 2 också på Fascia och den ser jag framemot för nu när jag har examen i hästakupunktur så kan jag ta del av det relativt nya med akupunktur i de myofasciala. Dessutom ingår det en del med Tuning Forks också i del 2.

Koppning

Nytt uppdrag på jobbet blev det i höst och nu har vi tagit oss igenom en hel termin, galet vad fort tiden går.

Strax innan jul tog jag examen i hästakupunkturutbuldningen och det är nog litegrann det här året har handlat om för min del, lärande. Har lärt mig så sjukt mycket både på jobbet och privat. Under sommaren började jag också samarbeta med Kungsborgs Smedja gällande näringsanalyser och tillskott och även det är oerhört spännande inte minst när man får se resultaten efter man har balanserat.

Mycket nya vänner, och mycket lärande ,så detta året är jag verkligen tacksam över även om det tidvis varit slitsamt och nu ser vi framemot ett nytt spännande år med nya äventyr , lärdomar och möjligheter.

Tack för Gott År som varit och…

Gott Nytt År alla ni fantastiska 2-beningar och 4-beningar.❤️💚🐲🐈‍⬛🐈🐴🦄💫🌟🎆🎉🎊🥂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.