Vargmånen

Årets första fullmåne är snart här brukar man ha svårt att sova så brukar man ju märka av det.

Spännande var att häromdagen fick jag svar på min biofrekvensanalys, trötta binjurar, brist på kalium osv. Fått tips på lite man bör börja äta då igen och naturligtvis sånt man definitivt inte bör äta, det brukar dock inte vara lika lätt, har man ju lärt sig av erfarenhet. Men man kan skjuta till med samma tillskott som på häst, Ginseng och Ashwagandha, jag blev också tipsad om något som heter Adrenal.

Många tävlingshästar har jag hört drabbas av detta också men man vet inte alltid att det är just det. Det är intressant tycker jag

Det var ju helt suveränt att man kunde använda friskvårdspengen till detta, just nu kan jag nog behöva alla booster som man kan få. Testade ju detta för några år sen med både analys och frekvensbehandling så jag vet att det fungerar.

Tänkte att jag delar med mig lite om olika symptom och tillstånd för kanske är det någon som läser som behöver läsa om just det här , just nu.

Finns mycket där man kan skriva under på men när man vet så kan man ju göra det bättre för en själv. Antiinflammatorisk kost är också en bra idé.

🫶

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.