Det nya året…

Jovisst är det så att man i Januari ägnar sig en del åt att börja fylla i årets tomma blad och imorgon är det skolstart för våren, minns att jag i fjol tyckte att sommaren låg så långt bort och swisch så var det bara några veckor kvar.

Igår kom det lite datum för kurser har anmält mig Fascia del 2 Myofascial kinetic lines som kommer gå av stapeln i Juni. Något att se framemot…. Är sugen på en helgkurs i öronakupunktur också 🦻🏻får se vad som händer under våren.

Har som sagt tagit det jättelugnt under ledigheten och det har varit skönt och oftast är det ju under den tiden i stillhet som det kan dyka upp lite idéer. Har börjat följa en akupunktör på Facebook och som pratat om en disciplin av gong som jag inte hade hört så mycket om men testade några övningar häromdagen och jag gillade det och då dök det lämpligt upp ett gratis webbinar på ämnet som jag ska kika på.

Testade Tai Chi för rätt många år sedan men det var nog bara så att tiden inte var mogen just då.

I vilket fall ska det bli spännande och jag är övertygad om att det är bra för både kropp och knopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.