Bra precis i mitten av den första…

Ja det är väl där vi är just nu, ganska bra precis i mitten av Januari månad. Hur har det nya året varit för er så här långt?

Jag själv har gjort min första arbetsvecka jag är som tidigare känt inte någon större anhängare av vinter så för min del får det gärna snurra på rätt fort här så man kommer in i vårmånaderna.

Snart är det ungefär 4 månader kvar av Desiderias dräktighet och hon är som en ” dammsugare” nu när det gäller mat. I övrigt är hon ganska mycket som vanligt, lite halv-arg då och då .

Vädret den senaste tiden har ju lämnat en hel del i övrigt att önska men fördelen med det milda vädret är väl iallafall att det underlättar för oss som blivit watt-jägare. Vi eldar för det mesta till katternas stora förtjusning , de ligger för det mesta som döa sillar lite här och där.

Som det ofta är i början av året så vill man göra nånting, jag själv har letat efter någon träningsform som är bra mot stress och att man får ett bra flöde i kroppen, det ska helst vara enkelt och att inte måsta åka i väg och hålla på.

I veckan testade jag Falun Gong och det kändes riktigt bra, fick ett positivt gensvar i kroppen på direkten så det tog jag som en tecken att det är rätt väg att gå. Hård träning ska man ju dessutom undvika när man har trötta binjurar. Jag gillar just det här när det blir en blandning av koncentration och precision i rörelser.

”Falun Gong, även kallad Falun Dafa, är en uråldrig qigong-övningsmetod för kropp och själ som består av fem mjuka och meditativa övningar samt läran om de universella principerna Sanning, Medkänsla och Tålamod. Falun Gong lärs ut kostnadsfritt och utövas av människor i alla åldrar i fler än 100 länder.”

Försöker hålla igång mitt läsande också. Har skapat en läsutmaning åt mig själv det kommande året 20 st böcker på ett år, men får både läsa och lyssna.

En intressant bok släpptes i veckan.

Hoppas ni har en trevlig helg💫🌸🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.