Fredag igen…

Veckorna går i ett flygande fläng känns det som. Hemmavid är man lite av en wattjägare och Eons energirapport är väl i det närmaste beroendeframkallande.

Full fart på jobbet så man behöver hålla sig vid god vigör och har spanat in en akupunktör som också sysslar med örter och som är godkänd som friskvård , tungdiagnostik är ju en viktig del av TCM på människa så gjorde slag i saken och fotade och skickade iväg och vips kom ett balanste speciellt för mig .

Har hunnit testa några dagar och första natten sov jag som en stock, mer rofylld än på väldigt länge. Ganska snabbt infann sig känslan av att man kunde ta djupare andetag och dagen efter vaknade jag helt utan nästäppa, får ofta som en slags obehagskänsla i halsen på kvällen /eftermiddagen och det har inte varit nu heller så det ska bli spännande att se vart det tar vägen. Trycket i huvudet som jag får lätt i bihålor är som bortblåst.

Det fanns en innehållsförteckning och jag har kollat upp lite vilka örter teet innehåller och , det är lite mot fukt/hetta och mycket för mage och lungor. Så jättespännande att läsa om för nu när man är inne i TCM tänket så förstår man mer och mer saker hela tiden. Jag tappar inte lika mycket hår nu heller som tidigare så de här än så länge 3 veckorna av en hel del förändringar verkar faktiskt göra sitt.

Sockersuget efter jul är helt borta och det är ju en befrielse som heter duga om något. Lite tufft att sluta med kaffe helt men är iaf nere på 1 kopp om dagen. Försöker hålla mig ifrån mejeriprodukter så mycket det går eftersom de skapar fukt och slem, bytt till mandelmjölk.

Det börjar faktiskt kännas som jag har mer energi , det brukar ju kunnat tryta en del i slutet av veckan och man somnar väl ungefär till Postkodmiljonären på fredagskvällen, ikväll har jag tom hopp om att kunna se en film…..

Eller hur?

Trevlig helg 🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.