Vattenkaninens år börjar nu….

Börjar med att säga gott nytt år, 🎉🐉🐲idag infaller det kinesiska nyåret.

Läste två intressanta kurser kopplade till skolans värld i fjol , NLP for Children, tycker Neurolinguistic programming är mycket spännande och verkar vara fler än jag som tycker det, hörde att Tony Irving håller på med någon utbildning inom det, han är ju danslärare så det känns inte konstigt, man kommer ju in en del på olika lärstilar kopplade till sinnena.

NLP handlar om våra tankeprocesser, det språk vi använder för att föra fram våra idéer och känslor och de beteenden som de visar baserat på den programmering som vårt undermedvetna använder..

Neuro lingvistic programming kan hjälpa oss bli medvetna om tankemönster och hjälper också till att känna igen vissa beteenden , inte bara de som fungerar för dig utan även de som du kanske vill eller behöver förändra. Det kan hjälpa oss att förstå barn/ ungdomar bättre och att kunna interagera med dem på ett sätt som kan hjälpa dem lyckas på alla plan i livet. Hur spännande som helst….

De har många bra kurser och i fjol läste jag också AD HD Awareness på samma ställe.

Det blir säkert nåt nytt i år också det kommer mycket nytt och intressant i den där världen som känns fräscht. Superbra sätt att underhålla engelskan också.

Idag fick vi åka och köpa en ny dammsugare för jag har ”dödat” två stycken på kort tid, den ena tror jag hade drabbats av ”överträning ” som blev allvarlig och den andra blev helt enkelt ” utbränd”. Dålig kvalite’ på grejerna nuförtiden 😣 Fördelen är väl att man sparar el….

Läste precis idag att ett föl väger ungefär 22 kg i 8 de månaden man hinner återigen tänka :

-Hjälp vad tiden går, det har redan gått 8 månader, i somras kändes ” i väntan på ” som en evighet, men vi är snart där….

Hoppas alla har en trevlig helg.🌸💫🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.