Kvällsbetraktelser

Såg en bra film i helgen, har alltid gillat Baz Luhrmans filmer, så färgstarka och visuellt vackra och det här var inget undantag.

Vet att filmen fått både ris och ros av kritikerna men vem bryr sig? Så modigt att ta på sig rollen att bara spela Elvis tänker jag.

Det var en riktigt grym scen när han säger att han inte är nöjd med sitt liv, han har inte skapat något bestående något som han kommer lämna efter sig. Så sjukt galet av honom att säga just det…. men det är klart vi som tittar sitter ju i just det avseendet inne med facit, det fanns en tid i musikbranschen före Elvis och det finns en annan efter. Men det är väl just det att vi har så svårt att själva inse vad vi faktiskt åstadkommer här i livet. Det får en att tänka efter… Och strunta i kritikerna och se en riktigt bra film.

Började läsa denna förra veckan:

Så mycket intressant så den har varit lite svår att släppa i helgen.

Apropå beteende så har Desideria varit så mild och trevlig , vid kvällsfodringen ikväll fick jag till och med känna på magen utan hon såg ut som en krokodil som tänkte äta upp mig. Jag vet ju att hon kan vara väldigt mjuk och tillgiven men det händer inte överdrivet ofta .

Katter och kartonger… igår kväll när jag skulle gå och lägga mig kommer Jappen glad i hågen och hoppar ner i kartongen till dammsugaren och bara sitter där som en sphinx, jag släckte lyset och sa gonatt och han satt kvar och mediterade eller vad det nu är katter gör. Ikväll satt han i kartongen och Smulan satt utanför och tittade på…

Ha en bra vecka 💫

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.