Sol….

Äntligen börjar man se solen igen … denna vecka gått minst lika snabbt som den förra. Magen började dock krångla i torsdags efter lunch , trodde det var magsjuka eftersom det går ju också nu. Det lugnade ner sig under fredagen men idag när jag kom hem efter att ha varit och handlat så fick jag sån kramp i övre delen av magen , likadant som i torsdags och började svettas. Hade inte ätit något just då och men efter ca 20 min klingade de så sakteliga av, men så supermärkligt och obehagligt, hade njursten för många år sen och möjligtvis var det lite liknande .

Så som vanligt är lördag min nedvarvardag, försöker ta det väldigt lugnt och fixa lite hemma, fixa någon schysst mat och läsa lite. Ska köra lite själv-akupunktur ikväll med fokus på njurar och mage-mjälte.

Har som vanligt ett boktips för helgen.

Hoppas ni får en fin lördagkväll🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.