Päls och ludd….

En vecka till har swishat förbi, inte jätteförtjust i vinteråterfallet vi dragits med nu ett tag , vill ha vår tack…

I övrigt så känns det som det är päls och ludd överallt, alla djur fäller. Precis som ifjol vid den här tiden är det mycket lungor att behandla inom akupunkturen.

Desideria växer och frodas idag kunde hon inte rulla över så hon fick ta en sida i taget. Med en hel del stön och stånk, det är ju lite mindre än 2 månader kvar så det är väl inte så konstigt, hon känner sig säkert som fröken Flodhäst i jämfört med vad hon är van.

Har hunnit med lite akupunktur i helgen med och hittade en jätteintressant podd i går Fascia ,akupunktur och traditionell kinesisk medicin.

En sak som man inte tänker på med akupunktur är att det finns en hel del att göra för fertiliteten och hormonbalansen också och det gjorde jag faktiskt med Desideria ifjol, det var ju lite kall vår och lite besvärligt med brunsten på många hörde jag så då gjorde jag vad jag kunde iallafall.

Av en slump hittade jag en bok som jag eftersökt i snart ett år och inte gått att få tag på…. På vårt eget skolbibliotek stod den bara på en hylla när jag passerade.

Toppenbra , mycket intressant 👍

Ha en bra vecka alla💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.