Soligt 😎

Äntligen har jag tagit mig upp ur gropen, bihĂ„leinflammation och ett öra som krĂ„nglat,inte sĂ„ kul och segt som tusan.

Snart bara nÄgra dagar kvar till pÄsk och skönt det Àr ljusare ute, livsandarna börjar ÄtervÀnda. NÀr jag har lyckats hÄlla mig vaken denna vecka har jag lyssnat en del pÄ podden , Fasciaguiden som jag tycker Àr vÀldigt intressant.

Kollat lite pÄ trav idag och hjÀlpte till och jobbade in Special Chance frÄn soffan.. Stort grattis till Fam Haapakangas som vann pÄ V75 med sin helt egna produkt Special Chance. Vilken kÀnsla det mÄste vara.

Nu blir det fokus pÄ pÄsk dÄ den nÀrmaste veckan och lÀngtar efter bar backe ute, inte bara hÀstarna som lÀngtar efter sommarskor.

đŸŒžđŸŒ·đŸŁđŸŽđŸ’«

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.