Vintern rasat ut i våra fjällar….

Sista april…. Härliga tider.

Förra veckan kan beskrivas som både högt och lågt, magsjuka 🤮 definitivt ett lågvattenmärke, men när jag tänkte efter så är det mer än 10 år sedan sist iallafall….

Men man får glädjas över det lilla , en sak som som jag märkt senaste åren som jag gillar skarpt är att få sätta på sig vår/sommarskor, undra om hästarna känner likadant… man känner sig så lätt och det är nästan så man får lite spänst i steget. Stora fötter tunga vinterskor blä, fastnar och snubblar överallt och då har jag tur som befinner mig inom normfotstorlek som finns i butik 41-42. Pappa hade typ 52 i stövlar. Så jag har nog egentligen rätt små fötter i förhållande till min längd. Lycklig över det , finns inte jättemånga butiker i det här landet med stora skor. Det räcker med att få tag på byxor i rätt längd tycker jag…

Desideria visar vårens höperuker….

En sak som jag tycker är skoj som jag märkt sista tiden när jag varit ute och akupunkturat är att fler och fler börjar öppna sig för att det emotionella påverkar de fyrbenta vi har runtomkring oss och att det faktiskt finns saker man kan göra.

Jag har tur som haft min vän från USA som introducerat mig i Emotion Code och det händer ju att en och annan häst inte är så sugen på akupunktur och då brukar det vara grejen med nån form av ljus och frekvensbehandling eller göra sig av med ”trapped emotions”.

I boken Emotion Code finns ett avsnitt om djur och det finns några väldigt intressanta berättelser där framförallt den om dressyrhästen Valiant . Har man inte hört eller läst den så rekommenderar jag den starkt, den får en att tänka till.

Nu önskar jag alla en Trevlig Valborg 🔥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.