Fullblod? Linjer och Hägg

Desideria är visst ett fullblod, deras dräktighetstid ligger på i genomsnitt 344 dagar och idag är vi på dygn 343.

Iof så sa jag det redan när hon var liten att hon påminde en hel del om ett fullblod.

Det blir nog en del vakande i helgen som det ser ut och så har jag några rena fasciabehandlingar att göra innan det är dags för examen som fasciaterapeut. Längesedan jag läst så mycket intressant som i boken om Myofascial kinetic lines. Ser jättemycket fram mot akupunkturdelen.

Functional Line
En av de mycket intressanta linjerna från undersidan.

Trots pollen så önskar jag att den här tiden av året vore längre, det är som varje dag med sol och grönska är magisk, första dagen man känner doften när häggen slagit ut inte minst. Den som kunde fånga den doften i en flaska skulle nog sälja slut u Sverige. Den första dagen jag hörde göken nu i vår var den 13 maj och det är tidigare än i fjol. Brukar hålla koll på detta , hänger med sen bondepraktikan . I år hördes den från öster så då är det en tröstergök, för mig betyder det att sommaren blir en tid av läkning .

Vet att det var ett företag som höll på och experimenterade med att skapa en parfym av hägg för några år sedan men jag vet inte riktigt hur det gick men jag skulle definitivt ställa mig i kön och köpa.

Ha en fin helg nu alla🌻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.