Blogg

Om du fick välja en skill….

Vad skulle du välja då? Nåt som du inte kan nu men som du skulle kunna använda främst i syfte för att dela med sig av till människor…

Jag vet vad jag skulle välja, att kunna sjunga så där breathtaking ni vet som bara en del kan och som dessutom genom sin sång har något att säga… det måste vara det det absolutaste mest raka mediet som finns att kunna nå ut till människor.

Här har väl vi verkligen ett bra exempel:

youtube.com/watch

För övrigt också en fantastisk film som helt otippat gick på tv under veckan, kan hända att jag kanske sist med att se den men ja den som väntar på något gott…

Annars i övrigt så är jag ändå rätt nöjd med några av mina skills och vill man kan man alltid bli bättre på något om man verkligen vill och anstränger sig.

Skulle tippa på att trots de här grabbarnas gener så ligger det nog en hel del arbete bakom…

https://youtube.com/watch?v=rpjizdAHYjo&feature=share

The meaning of life is to find your gift, your purpose of life is to give it away. (Pablo Picasso)

Lägesuppdat…

Så var det första april men jag tänker inte luras jag lovar…det mesta går sin gilla gång, iår måste jag säga att jag känner mig ovanligt sliten efter vinterns härjningar men det är visst jag det. Hästarna verkar vara uppåt faktiskt samtliga och det känns som det är den inspirationen man verkligen behöver.

Ulrika kollade 3 st förra veckan och det var intressant, en som hon tittat på förut och det var inte mycket, vi fick beröm både jag och hästen, det kändes bra….. har jobbat med nya tekniker med henne i vinter med fokus på energiflödet i kroppen och det mentala. Hon har verkligen älskat färgterapin, de gör de verkligen allihopa det infinner sig i det närmaste en sakral stämning i stallet när en häst står på gången och behandlas. De övriga är nästan alltid med och spanar och ser ut som de bedriver någon slags gruppmeditation.

Den andra har Ulrika inte träffat förr och hon har haft mycket bekymmer med kroppen så jag trodde verkligen att här finns det nog en del men näe även hon fick beröm och då växer man lite för vi vet hur det var i början.

Den tredje har varit svår så här kändes det skönt med ett utomstående öga, och med lite fix från Ulrika och fortsatt underhåll av oss så ska det lösa sig. Har redan märkt stor skillnad så det känns jättekul.

En lite sidoberättelse till det kan vara att en av dem har varit lite lätt hysterisk om hon blivit lämnad ensam i stallet, sist ut i hagen tex på morgon. Har levt en hel rövare. I vad jag lärt mig nu så kan sådant hänga i hop med en obalans i Rotchakrat. Jag har arbetat med att balansera upp det och hon har gradvis lugnat sig och igår avlade hon tentamen, jag lämnade henne till sist och ingen reaktion, stod lugnt och käkade lite och filurade lite men ingen panik. Har aldrig hänt förut, spännande tycker jag att det är.

Det är väl bara det att när man rör sig i periferin med sådant här lite udda så kan man ibland känna sig lite som på bilden nedan ungefär….

TpK har gått en hel radda licenslopp nu och hon sköter sig bra, hon är verkligen Jounis häst. I onsdags stod hon i duschen på banan och när Jouni kom tillbaka från kvällens genomgång gnäggade hon sitt allra finaste ”fjärilsgnägg” så roligt att se.

TpK i täten….

Nya verktyg…

Det är längre mellan skrivandet nu och det har såklart sina orsaker, jobb, hästar och utbildning, det tar sin tid. Något som jag hört pratas om nu är att väldigt många människor är rätt så trötta på det de gör och många har spirande idéer om nya saker men brottas med att våga ta stegen framåt. För vissa handlar det om att komma ut ur den andliga garderoben och så att säga visa vem man är eller vad man vill på riktigt.

Jag kan helt klart känna igen mig i detta, studerar man saker som de flesta inte vet så mycket om blir man lätt betraktad avvikande, konstigt nog… hela människans historia är ju full av individer som klivit utanför boxen och skapat nya förhållningssätt även om de från början kan ha tett sig märkliga för andra runtomkring.

Vi lever ju i en dynamisk tid med konstant utveckling och det finns så mycket intressant att lära och därför tänkte jag också börja berätta om olika saker jag börjat arbeta med för hästars väl och ve och vi börjar dagen till ära med Tuning forks therapy.

Man kan använda tuning forks för att skapa vibration, där den energin så att säga ger en läkande effekt genom att få muskler att slappna och lugna uppretade nerver.

Tuning forks har den dimensionen , vikten,och den generalla strukturen för att skapa en ren frekvens när den aktiveras. Det är både en visuell och fysisk upplevelse som utförs manuellt.

Tuning Forks används för avslappning och. Både kiropraktorer och massörer har funnit dem som utmärkta komplement speciellt före justeringar genom att de har en bra avslappnande effekt på exempelvis fascia men på ett skonsamt sätt. Utöver det så är det väl heller aldrig fel med en avslappnande feel good behandling för både kropp och knopp.

Tuning forks fungerar som en förlängning av dina händer utan att du behöver använda din kropp och dess kraft i traditionell massage.Behandlingen ger en mjuk massage med mjuka vibrationer som på ett skonsamt sätt tränger djupt ner och hjälper till att lossa på spänningar i fascian.

Många hästar som är väldigt spända och lite nervösa brukar uppskatta detta mycket, tror vi alla har upplevt hur olika hästarna kan vara vid massage eller beröring överhuvudtaget, en del vill ha mer tryck andra lite försiktigare och de här som kan vara lite svåra att komma in på livet tycker jag denna metod är otroligt bra.

Exempel på användningsområden

  • Alla områden som känns tighta, spända och ömma.
  • Akupunturpunkter som stimulerar meridiansystemet.
  • Där du känner att det finns ett behov av massage.
  • Som ett sätt att förbereda för traditionell massage eller kiropraktik.

Tuning forks har använts ett tag nu inom bodywork för hästar, i övrigt är väl det vanligaste användningsområdet för den att genom den exakta tonen och frekvensen används de för att stämma instrument eller för den delen inom fysiken. Har även bekanta som stött på dem på vårdcentraler. De finns i många olika frekvenser men då jag riktat in mig på arbete med häst är det just 64 hz som är frekvensen på de som jag använder.

I vårt stall är de väldigt populära i allafall håller man på med en häst så står gärna de andra och tittar och framförallt lyssnar. Det finns en hel del klipp på youtube om detta men jag ska försöka få till något eget och så småningom lägga ut , om det är någon som skulle vilja se.

🌈💕

Internationella kvinnodagen…

På något vis känns det extra tydligt i våra tider hur viktigt det är att hylla kvinnorna….

Jag tänker passa på att att uppmärksamma två i mitt liv som betytt mycket, först min fantastiska mamma som varit med på allt i ur och skur , hästar och tävlingar och allt annat som livet innefattar. Jag tycker att det är ännu mer fantastiskt nu hur hon verkligen har bejakat sin kreativa sida och nu skapar helt underbara, fantasifulla och personliga konstverk och allt som har börjat hända för henne nu med utställningar osv….. det är en stor inspiration och återigen en bra påminnelse till oss alla att följa våra drömmar.

Desideria och Mamma Karin

Sen går vi en generation längre bak, till min farmor, en otroligt stark och häftig kvinna på alla sätt, roddade runt hästar , familj och alla människor runtomkring, hon var också mycket empatisk på alla sätt och ville verkligen hjälpa både unga och äldre som hamnat på glid, hon var väldigt omtyckt fanns alltid där för alla samtidigt som hon gjorde så mycket annat. Så väldigt glad över att ha haft henne under en sån lång tid av mitt liv ändå och fortfarande när man möter folk från förr så att säga så kommer hon nästan alltid upp på tal så hon har uppenbarligen gjort intryck i många människors liv och väldigt många som inte så att säga är biologiska släktingar kallade henne för både mamma och mormor/farmor.

Det finns ett foto när farmor står och håller en häst, skulle tro hon är i tonåren, en bild som jag har känt igen mig mycket i genom åren, gänglig med lite för korta byxor, jag måste helt klart få tag på den på något vis så jag kan visa.

Idag började jag lyssna på Rebecca Campbells Rise Sister Rise, det kändes verkligen lämpligt och jag rekommenderar verkligen hennes böcker, jag delar här med mig av en fin del av hennes bok ” Light is the new black”

A prayer for letting go

Divine Mother, may my soul be stubborn, my spirit fierce .

May I find the strenght to let go when I have nothing to take its place.

May I find the courtage to listen, especially when I dont like what I hear, and when I pretend I cant hear you, please speak out louder than before for that I when I need you most. Thank you and so it is.

🌈🌟

Budskap

Denna vecka verkar temat var autenticitet- dvs att vara äkta och genuin.

The psychic tarot for the heart- John Holland

När detta kort dyker upp vill de säga till dig att du har potential att uppnå allt det du vill. Det finns en kärleksfull energi omkring dig nu och rådet är att använda dig av den, lyssna på ditt hjärta, ska du räcka ut en hand till någon som behöver din hjälp eller kanske din vänskap, finns det något du ska förlåta eller kan du på något sätt göra dig själv mer tillgänglig för andra människor. Lita på din förmåga att skapa närande, kärleksfulla relationer omkring dig. Var positiv och öppen för alla möjligheter.

Öppna dina ögon, ditt hjärta och den energi som omger dig för att mottaga det som är avsett för dig och släpp alla negativa tankar och känslor kring kärlek och andra människor. De tjänar dig inte och kan snarare hindra dig från att låta möjligheterna komma till dig. Kortet är också en påminnelse om att du ska fokusera på dina vackra , underbara och för dig unika kvaliteer som du har och låta dem skina, låta världen få ta del av dem, Genom att låta ditt ljus och din kärlek skina attraherar du också ditt hjärtas önskan.

Kände mig väldigt dragen till denna lek idag

Oerhört vacker och på många sätt en intressant lek och dagens kort blev:

Vargen står för authencitet, att vara äkta och genuin och jag tycker denna bild är fantastiskt, vargar är oftast mycket större än vad vi tror och det är på någon sätt det som detta också representerar , kvinnan på bilden står stadigt i sig själv trots att hon möter denna stora varg, du ska vara sann mot dig själv och stå i din egen kraft då kan du möta vad som än väntar dig runt hörnet, oavsett hur överväldigande det kan verka, finn din egen kraft och tvivla inte, vi alla bär en vargs styrka inom oss när vi är de vi är.

Det sista korten forsätter på samma tema , om att hålla fast vid din egen inre känsla av värde och integritet. Om att vara bekväm i sitt eget skinn och att veta vem du är och vad du kan åstadkomma och att ingenting i de yttre omständigheterna såsom andra människor eller situationer kan utmana din egen känsla av ditt eget värde. Håll focus på vad som är rätt och gott för dig såväl som för andra oavsett vad som händer runtomkring dig.

Trevlig helg 🦄

Nåt för dem som väntar…

Den som väntar på något gott… väntar alltid för länge… Good things comes to those who waits… Intet är som väntans tider… skulle kunna rabbla sådana uttryck som handlar om väntan en hel dag egentligenför det finns ganska många. Väntan är en stor del av livet och ärligt talat så har vi väl befunnit i väntan rätt länge nu…. Tror de flesta väntar på att det ska bli ett slut på den påverkan som pandemin har haft på våra liv det senaste året och de senaste dagarna har just det här med väntan dykt upp i många avseenden där just jag befinner mig och jag har sett olika perspektiv vilket brukar betyda att nån försöker säga: Hallå nu ska du skriva om det här.

Ur hästlivets perspektiv finns det sjukt många infallsvinklar… ta bara först något synnerligen aktuellt att först väntar vi på snön som ska frälsa oss från det frystorkade hårda underlaget som annars är en stor del av norrländsk vinter numera, när den väl kommer är det lugnt ett tag såvida temperaturen håller sig på minussidan, ända tills en vacker dag då dagsmejan börjar koppla ett grepp och vintern börjar få rejält mothugg, då står vi i halksäsongen och så småningom tjällossningen som båda skapar en ny väntan, väntan på bättre tider… samma sak varje år det kan man vara säker på , det enda man inte kan vara säker på är det där med hur lång tid det tar, just den här gången.

I ridhästvärlden jobbar vi med att få hästarna att vänta och att komma till oss, halvhalter och övergångar så det står härliga till… och vi väntar på att vi tillsammans ska bli ännu starkare ännu bättre så att vi kan utföra saker ännu lättare, vi jobbar på och så att säga vi väntar aktivt på styrka, bärighet och på mognad. Tänk bara på det tålamodet som en dressyrryttare har för att vänta på sin Grand Prix häst- i jämfört med travets stora lopp för hästar som är 3-4 år.

Det finns med andra ord många perspektiv på det här med att vänta… just nu finns det säkert också många som går i väntans tider för alldeles nya små fyrbeningar och även den väntan kan ju vara kantad av en viss olidlighet.

Det är karaktärsdanande att lära sig vänta och att ha tålamod det är ett som är säkert och mer viktigt för vissa somliga än andra såväl både hos två och fyrbeningar.

Skulle tro att den lilla svarta fröken vi har dvs Tekna nog har hållit på att få ett bryt på mig nu under vintern som varit för varje dag har jag övat med henne just det här med att lära sig vänta och vara lugn i det, inte brinna av direkt vid minsta upphetsning och inte dra… utbrotten som var mer regel än undantag har gått från just det till att allt oftare faktiskt vara undantag, hon har lärt sig att följa och vi kan gå ett steg i taget .

Trams ! finns det säkert de som säger och vet ni det bjuder jag på för jag har fått en betydligt trevligare och mer lätthanterlig häst. Visst hon kan absolut gå i vad som liknar piaff vid min sida nu utan att dra i väg då hon blir lite upprymd men utan explosioner. För övrigt en fantastisk elektrisk energi och hon har blivit så mycket lättare i fronten också så arbetet har nog gjort mer nytta än vad man kan tro vid första anblicken, hon har ju rätt lång rygg och magmusklerna får ju sitt.

Nu har vi tagit med det positiva från det bettlösa till kinetongrimman i körningen för då måste vi ha bett och det är inget mer med det… men nu har hon kunnat tränas med vanligt tvådelat😊. Ett litet sidospår blev detta om att vänta och igår men ja det är väl mist lika viktigt här om man kan få dem att vänta och inte bruka kraft förrän vid absolut rätt tillfälle, har en till utmaning kring det i stallet men den har nog en liten annan väg att gå.

Att vänta in rätt tillfälle att sätta i stöten i vad det nu än må vara , iet galoppombyte, i en lucka på ett upplopp eller i affärer är ju också en typ av väntan… vilket får mig osökt att tänka på denna scen ur Braveheart….apropå att vänta in rätt tillfälle

Avslutningsvis kopplar jag ihop detta med en textrad som jag inte hört på länge men som är klockren för sammanhanget och som naturligtvis dök upp i går på tv…,

Olle Ljungströms- Nåt för dem som väntar

Gud uppfinn nåt nytt
Som gör det lätt att hålla ut
Nåt för dom som väntar
Dom som orkar vänta
Mer

Arrivederci 🌈🐴

Meddelande för fullmånen.

Jag vet inte hur mycket ni hört talas om Vattumannens tidsålder och hur the divine feminine” är stigande dvs att den tid som kommer så kommer det feminina att värderas högre än vad det gjort, på många arenor som varit underrepresenterade så är den kvinnliga kraften på väg tillbaka eller gör sin första entré. (Ett litet sidospår ska jag här lägga till att för 20 år sedan ungefär så var vi ganska många på licenskursen på Bergsåker och jag minns inte 100 men många tjejer var vi inte max 3 st och resten killar och detta var före monte och körlicenskursen gick samtidigt, i årets kurs är det bara tjejer och en enda kille.) Nu var ju detta ett exempel tagit ur den enskilda individens vardag men börjar man kika runt i andra sammanhang inte minst de politiska så kan kan man ju verkligen se ” Rise of the feminine Power”.

Well vi återvänder till dagens läsning och fullmåne handlar ju mycket om fullbordan , ett månvarv till har gått…

Eftersom jag halkade in på det feminina spåret så var inte steget långt till att det första kortet kommer från Wild Kuan Yin Oracle.

Den bär med sig ett budskap vi inte nog ofta kan påminnas om verkar det som för det är något som dyker upp rätt ofta men i lite olika skepnader men essensen är den samma. Att våga vara den man är… den fantastiska vilda och gudomliga individen som just du är när du suddar ut alla etiketter och titlar, den som är du…. när det inte handlar om att följa normer eller vara socialt acceptabel, kontrollerad. Denna du är den som kan få tillgång till dina instinkter och din intuition, att veta utan att veta hur du vet! Det är väl en fantastisk känsla , att kunna lita på det du känner på en djupare nivå och att du kan agera utifrån denna vetskap du får till dig och använda din inre visdom utan att ifrågasätta varifrån den kommer.

The good tarot

Som det andra kortet har vi 6 i vatten och i en vanlig tarotlek heter det cups/ bägare och handlar om känslor. Vad just det här kortet vill säga är att just nu är det många som vill blicka tillbaka bli nostalgiska och gärna fastna i det förflutna och vist kan det vara fint att ” take a walk down the memory lame” men detta kort vill påminna oss om att det är i just detta nu vi skapar vår framtid och att det som har varit det har varit, det gäller också oavsett hur det var… och avsett om det var bra eller dåligt har du lika mycket kraft i detta nu att skapa det du vill framåt.

Nästa kort kommer från Witches Wisdom

Autumn

Detta har lite två betydelser, på hösten samlar man gärna ihop det som varit under sommaren alla minnen och härliga upplevelser vad brukar hända på hösten, jo regnet kommer och sköljer bort det mesta som varit och det är här jag menar att det hänger ihop med kortet före, vattnet renar sköljer bort det som varit i en ständig cykel, precis som månens faser.

Jag skulle också vilja säga att har du något nytt på gång just nu då kommer det att bära frukt till hösten så ge inte upp, med höst räknar jag September-Oktober- November. Det finns med andra ord något att se framemot men jag hör också att det kommer kräva en del av dig så var beredd på det… men det kommer vara värt det.

Så kommer det sista kortet och knyter ihop som jag ser det, det är goda energier i omlopp det är mycket nytt på väg in och nu finns alla möjligheter att lyckas med vad man företar sig, gör upp en plan, kanske en visionboard och tänk framförallt på hur du vill att saker ska bli och inte på hur du vill att det INTE ska bli och låt det vara just dina drömmar ,hur knasiga de än kan verka.

Quantum Oracle

Det är med andra ord tid att släppa taget om det som varit för att du ska kunna bjuda in det nya som väntar på dig runt hörnet, kanske finns det saker du bör förlåta och det kan vara hos andra eller dig själv, det betyder inte att eventuella orätter mot dig är ok, förlåta betyder inte att du struntar i och accepterar vad någon gjort eller du själv ,utan genom att förlåta så släpper du dig själv fri att inte längre hänga kvar vid något som håller dig fast. Du låter inte den situationen , händelse eller person längre ha någon makt över dig.

Trevlig helg 🌈🌝

The Divas…

Ibland är det inte jättelätt att ha såna här ”stordivor” i stallet, det kan vara ok med en, två lite jobbigt, 3 typ skitjobbigt och fler … ja ni förstår själva.

Tycker ändå Desideria höll en relativt låg profil under fjolåret, resultatmässigt absolut men även på det personliga planet. Den låga profilen verkar ha gått över, egot verkar lika stort som förut. Tekna och Desideria är helt klart ärkefiender… om uppmärksamhet och nu har det blandat sig i några fler.

För några år sedan skrev jag ett blogginlägg om vilka karaktären ut Astrid Lindgrens värld som hästarna påminner om och nu ska jag ge mig på en ny jämförelse eftersom jag helt klart känner konkurrensdynamiken inom stallväggarna.

Desideria är ju Beyonce’ taktfast, rytmisk och cool och som mer än gärna svingar det glänsande håret i tid och otid men ändå full av integritet.

Tekna är ju den lite mera höftsvängande typen med det stora hårsvallet- Shakira

Sen har vi ju ”Angelina” som vi kallar henne men av rumpan att döma så kommer jag oavkortat att tänka mer på JLo…Och varför inte rumpor är ju helt klart en viktig del på en travhäst….

Tina är ju liten och späd men man ska inte låta sig luras av ett oansenligt yttre, hon är en liten Edit Piaf, vill man ha en modernare så kanske Celine Dion ligger närmast.

TS hon är helt klart Pink, hon är den som skulle ha lite rebelliska hårfärger och piercingar och liksom So What ! My name is TS= Tough shit, så ni vet. Dont mess with me…. 🤘

Det är lite svårt ibland att liksom vara alla till lags när typ alla är av den åsikten att just dem är jordens medelpunkt.

Ja och ni fattar ju själva det kan inte vara lätt att vara Musse som är gentlemannen Poirot personifierad att bo med dessa damer….

Trevlig kväll 💐

You are my Sunshine…

Överlägset bästa måndagen på jag vet inte när…. kände livsandarna återvända idag, äntligen. D- vitaminerna på burk i all ära men äkta vara går inte av för hackor.

Det är så fint att träna på också just nu, Musse kollade jag av med pulsmätare igår och han har förbryllat mig en aning nu ett tag för han har blivit så mycket lugnare, tror att till viss del spelar Kinetongrimman in för han trivs så bra med den och kan har ju alltid varit känslig i munnen så det verkar passa honom utmärkt, det ju så fantastiskt roligt när man hittar nåt som förbättrar trivseln . Jag känner ju honom rätt väl vid det här laget och när jag vet hur det varit och kännts tidigare så är jag faktiskt lite förundrad över hur fin han varit sista tiden och är alltid spänd varje gång vi ska ut om det fortfarande är lika bra .

Han har ju fått stå ut med att vara försökskanin till utövandet av mina nyförvärvade skills”. Utan tvekan är han också den som det märktes mest skillnad på efter Raindropmassagen.

Tekna undrar jag om hon inte växt lite , hon känns mycket resligare och vissa dagar uppför hon sig faktiskt som en vuxen häst.

Tina har gått två provlopp och varit duktig, hon och Jouni kommer sjukt bra överens och det märks att hon verkligen är ”hans” häst.

Även fast vi är två som tar hand om den så är det ändå ofta så att hästarna ändå är lite mer nära en av oss.

Desideria var också först ut med ny behandlingsmetod jag börjat med och kan inte annat säga att humöret har varit stigande, jag tycker trots allt det var ett tag sedan det var det där riktiga ” bettet”, det ska sägas att hon verkligen är svinjobbig då, man får passa fötterna för hon siktar bra när hon ska trampa på en, det ska tryckas mot väggar och viftas med både fram och bakbenen men jag vet inte, hon var ju faktiskt inte speciellt snäll under tiden hon gick som bäst, jag har ju några bilder på det hästgap som satt som ett blånat fint avtryck på min vad rätt länge förrförra sommaren.

Hehe vad var det han sa ” Hundraåringen” ni vet , – det är som det är och det blir som det blir… ungefär så 🦄

Vintriga betraktelser och lite nytt….

Jodå nog blev det vinter i år också. Hu kylan har hållit oss i ett rejält grepp nu ett tag men det är underbart att ljuset återvänder mer och mer dag för dag….

Mycket prat om att ta ett leap of faith har jag hört nu en tid , ni vet att ta det där steget man vill men inte vågar, det är många som gör det nu, byter jobb, inriktning satsar på det de alltid viljat göra. Just ” Leap of faith ” kan ju vara så många olika saker , vissa dagar har jag märkt att det faktiskt kan vara så lite som att ta sig ut till gödselstacken, när man väl kastat sig ut i nedförsbacken med den alltför ofta överfulla kärran så finns det liksom ingen återvändo man får liksom följa med och lita på att man man kommer dit man ska, att skiten inte far ur för tidigtelker på fel ställe om ni förstår vad jag menar eller att man halkar och står på näsan.

Just det här med tömning av gödsel kan ju vara rätt så spännande för det finns så många varianter, just nedförsbacke med lätt bakhalt och framvikt är ju spännande och sen har vi ju det som finns på vissa ställen när det är en spång man ska balansera på och gärna i lite motlut, den senare varianten är också den självupplevd och den kräver också sin del av mod och det kan bli hur tokigt som helst, kolla gärna in klippet nedan.

https://www.hippson.se/hippson-tv/nar-rampen-till-godselstaden-ar-lite.htm

I sådana miljöer är det inte så svårt att få ihop till det där ” do one thing everyday that scares you” och de var dit jag ville komma att ta en leap of faith är skrämmande oavsett vad det handlar om, det kan vara små saker eller stora saker, vi hade en gång en hyresgäst i stallet som inte vågade gå upp på logen , det var en halvknölig trappa/stege dit och hon var väldigt höjdrädd, jag är inte heller nåt fan av höjder men grejen va väl att man sprungit upp och ner i den där trapp/ stegen sedan man var lite så det hörde till rutinerna, man fattade inte att man kunde vara rädd. Alla har vi rädslor för olika saker och igen rädsla är mer rätt eller fel än någon annan.

Jag lyssnade på en grymt bra ljudbok för inte så länge sedan som jag verkligen kan rekommendera: Becoming bulletproof- Life Lessons from a Secret service agent, boken är skriven av Evy Poumpouras och är mycket intressant och givande. Redan i början kastas man in i hennes upplevelse av 11 september och sen var iallafall jag fast.

Jag såg författaren av en händelse i ett random klipp på youtube från någon amerikansk tv show och blev intresserad av att läsa boken, hon går också till botten med vad rädsla är , hur det fungerar och ja vad kan jag mer säga än att läs den eller lyssna på den , det finns garanterat något för alla i den och jag tror det är extra viktigt i dessa tider.

Ett av mina leap of faith framöver är börja använda mina förvärvade ”skills” mer och framöver kommer det finnas möjlighet att boka Raindroptherapy för sina hästar för dem som är intresserade jag kommer även att kunna erbjuda kurstillfällen för dem som vill lära sig att göra detta själv, tex hemma på sina egna hästar. Detta är så oerhört spännande och intressant att hålla på med så jag känner verkligen att det är något som jag måste dela med mig av.

Olika readings med tarot/orakelkort kommer jag också utföra för dem som vill , har under det senaste året gjort en del och även det tycker jag är mycket spännande och inspirerande. Detta är en del av det nya som är på väg in för min del och det kommer att komma ännu mer så det är bara att hålla i hatten känns det som. Det är dags nu….

🦄