Blogg

Dagens energikort 23/1

Spirituellt uppvaknande och ny början.

Dörren på kortet symboliserar att ta ett steg in i en ny tid där något nytt tar sin början.

Orberna av ljus visar dig vägen genom molnen i en ”jordliga” världen och leder dig till en djupare förståelse för din evigvarande identitet- källan till dina sanna värden och din kraft.

Dörren öppnar sig för den obegränsade potentialen som du besitter i ditt hjärta. Bli inte förvånad om du märker att du blir mer intuitiv.

Nu är tiden för att öppna upp för vägledning från det gudomliga för att finna din sanna identitet. 💜

Dagens energiorakel

The Sun

Ny början och stor kreativitet.

Precis som solens strålar välsignar jorden så bringar detta kort välsignelser till ditt liv. Som solen när jorden och bringar nytt liv på våren så är det här din tid för en ny början.

Kortet signalerar också om en tid med ny kreativitet, nya projekt, födelse av ett barn, en bok, ett företag eller rentav födelsen av en ny du. 🦄

Nu är det tid att uttrycka din energi, sanning och vision. Se den framtid du vill skapa åt dig själv och de dina för solen strålar på dina intentioner just nu. 🌄🍀

Under pressure…

Tacksamheten över att ha en tryckvagn vet nog just nu inga gränser. Desideria har ju gått med den ett tag och även Tekna och idag var det premiär med den för Musse.

Desideria var ute med den i morse när solen gick upp och hon var lugn och fin, tror knappt jag behövde röra tömmarna, hon vet ”rutten” exakt.

Tekna var lugn till en början sen tror jag hon gick i passage i ungefär 10 min, men utan att dra i bettet och bli framtung, hellre det än att skritta helt rakt och bara dra, ibland har de bra idéer, suck. Men en sak kan man ju konstatera , det är mycket gung i hästen iaf.

Musse pigg som vanligt och känns fortsatt fräsch och fin🙏, så han fick börja med tryckintervaller idag det är ju ett tag till nästa planerade start då han inte kom med på Bollnäs kommande söndag.

Det är en konstig känsla när man i Januari kan sela och samtidigt ha dörrarna vidöppna och det är typ 8 grader varmt. På vissa ställen på banan har isen försvunnit och det är lera, mycket skumt det är ju den tiden nu man i det närmaste ska frysa arslet av sig så frågan är när kommer den…

Dagens energi

En elegant klädd kvinna som sitter på en vacker stol och håller ett guldmynt.

När detta kort kommer upp i en läsning för en kvinna så handlar det i regel om henne själv och att framgångar är att vänta inom hennes finanser men även hälsan kan förbättras. Om du är man och drar detta kort kan det komma in en kvinna i ditt liv som kan ge dig assistans inom dessa områden.

Oavsett vad så talar kortet om att du ska hålla ögonen öppna för nya möjligheter kan komma genom en kvinna som har kopplingar till endera det finansiella eller hälsa .

💜💵♀️📈⛑️⚓

Blank is eller ‘Blankis”

Trots det trista underlaget så måste man ändå summera veckan som varit som bra, Det är tur man har tryckvagn iallafall, Desideria och Tekna tränar med den, jättebra för Desideria då hon blir betydligt lugnare och snällare med den typen av träning och det är lite samma med Tekna, men det var några dagar i veckan det var riktigt skapligt underlag och man kunde köra på lite då det kommit lite snö och då kändes hon så väldigt fin, kan inte sätta fingret på vad det var men det var som ett helt annat ”flow” i kroppen, känns lovande och man kan utgå från att hon inte växer just nu iallafall, det var mycket sånt under hösten.

Trots hon har en del päls så är hon en riktig ”blankis” helt klart blankast i stallet just nu.


Musse fick en helkroppsgenomgång för att kolla status efter senast och fin i benen och gjorde sitt yoga/gymnastikprogram på ett bra sätt så det verkar bra. Musklerna från nacken ,halsen och bogen på höger sida är så mycket mjukare och rörligheten är så mycket bättre. Det syns inte minst i rörelsemönstret.

Det är häftigt hur mycket man faktiskt kan göra själv med vad jag tycker ändå är små medel. Med tanke på underlag och hur det ser ut att fortsätta utan snö så känns det bra att han är igång och startar, har gått framåt med starterna och däremellan har man jobbat på lite lagom och mest försökt hålla honom på gott humör och att han ska känna sig fräsch. Tyvärr har han fortfarande lite dåligt med poäng så hoppas nu bara inte att han ska ha svårt att komma med så det blir långt till nästa start, nu när han kommit igång så bra.

Dagens budskap

Har du hittat hit så finns det något för dig, ta det som resonerar och lämna resten.

Patience

Här talar vi om tålamod i en tid som kan upplevas som om allt står stilla. Kortet visar en ängel som håller i en klocka mitt i ett stillsamt vinterlandskap. Ängelns lugna fridfullt energi uppmanar dig till att släppa gamla oförrätter och titta på saker och ting ur ett klarare perspektiv.

När du tror det bara finns en lösning på din situation blockerar du andra potentiella lösningar. Var flexibel, tålmodig och öppen för Universum har erbjuder fler möjligheter än vad du just nu kan se. Lugna ditt sinne och vidga ditt perspektiv.

Fyra i bägare

Här fortsätter vi på samma tema, det finns möjligheter men du kan uppleva att de inte är rätt för dig. Kortet uppmanar dig att se djupare så du inte begränsar dig själv. Det kan också handla om att du håller på att förändra ditt sätt att att hantera olika situationer. Äntligen har du kunnat säga nej till sådant du inte vill men känt dig tvingad till och då symboliserar detta kort styrka och mognad, du håller på att hitta din egen kraft.

Rebirth

Det här kortet berättar om precis vad det heter, när du låter gammalt bagage gå och du hittar din egen kraft skapar du också en ny verklighet kring dig och ett nytt jag. All förändring i det yttre börjar i ditt inre. Dröm stort 🦄💜

Ha en bra dag 💕

Fyrsiffrigt.. på riktigt.

Igår startade vi Musse i lopp 4, från bricka 4, det var fjärde starten för oss och han blev just 4a. Det var en fjärdeplats med mersmak.

Han har känts finare och finare i träning och som det ser ut har han tagit loppen på bästa sätt också och igår fick jag känslan av att han visste precis hela dagen att det var tävling på gång och han kände sig laddad att åka iväg, han slängde en lång blick när vi gick in från hagen mot finkan.

Förstaspår på 20 meters tillägg var förutsättningarna över distansen 2640 m. Spännande såklart med lite längre distans . Togs lugnt från start och åkte med invändigt och lite drygt varvet kvar kom de ut i andra spår och på bortre lång gick han en rejäl långsida i tredjespår som blev fjärde(fyra igen) i sista sväng, han verkligen kämpade på in på upploppet och tog sig in på 4e plats. En mycket bra prestation av grabben, det är så roligt att se och det är så härligt också att han och Sofia kompar så bra tillsammans, tänk den dagen vi har lite tur med oss också. 😊

Det är roligt att se att han är så positiv , glad och pigg. Snälla husse Henrik hade skickat morötter så Musse hade ett ”morotsparty” igårkväll, välförtjänt om något.♥️

Det var för övrigt en mycket trevlig travdag igår med idel framgångar för många kära vänner och bekanta och det gläder extra mycket, för alla kämpar. Det var faktiskt en som kom till mig som hade följt Musse lite och sa att att hon tyckte jag gjort ett bra jobb med hästen på den korta tid vi haft honom trots allt, och sådant värmer ju lite extra. Det är ju just det där med att lyfta varandra det betyder så mycket.

Nöjd Musse i finkan innan hemgång.