Dagens kort

Ingen slump troligtvis att detta kort kom upp idag.

Det är ju en enorm mängd information vi matas med dagligen, pandemi, situationer runt om i världen och just nu verkar många fasader falla, mycket kommer upp i ljuset och mycket på nyheterna både chockar och oroar människor.

Vi tonar ju in på information från allt i vår omgivning som sedan skapar mening i vårt medvetande, varje dag överöses vi med mer information än vi klarar av att processa.

Därför är det också viktigt att fundera över vad vi exponerar oss för, att återkommande utsätta sig för ohälsosamma meddelanden och nyheter som man lätt börjar må dåligt av kan göra att vi börjar måla upp en cynisk och rädslobaserad världsbild . Medveten exponering för information som stöder vårt välmående ställer in oss på tillväxt och utveckling.

Universum försöker alltid engagera oss på ett eller annat genom olika synkronistiska händelser, omen och andra tecken som pekar ut vår väg framåt. Intuitionen är vår hjälp att navigera i allt detta och ibland kan ny information inte alltid verka relevant till en början så att vara nyfiken och ha ett öppet sinne är nyckeln till att fortsätta lära.

Idag kan mycket väl vara en dag då du kan mottaga viktig information som kommer från en ovanlig källa, Universum vill hjälpa dig att finna din väg och att finna den gör du genom att försöka stänga ute det ” allmänna” bruset. Ibland kan det vara en bra idé att att ta en paus från sociala medier, skvaller och nyheter och inte låta dig själv bli distraherad.

Naturligtvis menas det inte att man på något sätt ska förneka eller fly undan utan kanske mera låta en del av det du tar del av passera utan att kanske lägga någon känslomässig vikt vid det, det kan vara nog så svårt inte minst om du är en HSP( det kommer ett inlägg om HSP snart) men också därför extra viktigt för ditt eget välmående.

Viktigare nu en någonsin att tänka och göra saker som man mår bra av för det är också när vi är i ett positivt mindset som vi kan få riktigt bra idéer och vägledning som också hjälper oss framåt på vår väg.